The Basic Principles Of diş beyazlatma kiti

Wiki Article



İoffer diş beyazlığı diş hekimine giderek sağlanabilir. Ancak, son yıllarda piyasada çok çeşitli beyazlatma jelleri bulunur. Diş beyazlatma jellerinin kullanımında dikkatli olunması gerekir. Bu jelleri doğru kullanırsanız, dişlerinize şeffaflık, parlaklık ve beyazlık kazandırır. Beyazlatma jellerini kullanmadan önce diş hekiminize danışmalısınız.

Dişlerinizi fileırçalamak için yumuşak kıllı bir diş fileırçası kullanın ve dişlerinizi fırçalayın. Aşırı sert fileırçalama diş minesine zarar verebilir ve diş hassasiyetine neden olabilir.

Etkili diş beyazlığı sağlayan modellerin içerisinden kendiniz için suitable olanı seçerek kısa sürede beyaz dişlere kavuşabilirsiniz. Crest çeşitleri arasında yer alan diş beyazlatma bantları oldukça pratik ve uygulaması kolay olan ürünler arasında yer alır. Sık sık kullanıma uygun olmayan bu bantlar, belli düzen aralığında kullanıldıklarında daha etkili sonuçlar verebilir. Diş bakımlarınızı günlük olarak yaparsanız kısa zaman içerisinde oldukça sağlıklı bir ağız ve diş sağlığına kavuşmuş olursunuz. Diş sorunlarına ve ağız içerisinde oluşan mikroplara göre damak hastalıkları da ortaya çıkabilir. Bu sebeple Crest fiyatları modellerin ideal hacmine, içeriğinde kullanılan malzemesine ve diğer pek çok özelliklerine göre değişiklik gösterebilir. Modellerin cep yakmayan fiyatlarda olması ile dilediğiniz modeli kolaylıkla satın alabilirsiniz. Dilerseniz Trendyol aracılığıyla sunulan Crest indirimlerinden de yararlanarak ağız ve diş sağlığınız için uygun olan modeli daha da uyguna satın alabilirsiniz.

Diş beyazlatma acılı bir işlem değildir. Beyazlatma işlemi sonrası dişlerde hassasiyet ya da soğuğa ve sıcağa karşı tepkime söz konusu olabilir ancak birkaç gün içinde bu hassasiyet gidecektir.

Sarımsı dişler ve kahverengi renkleşmeler gri ve mavimsi renkleşmelere kıyasla beyazlatma tedavisine daha iyi cevap verir.(1)

Bunun için diş hekimi hastaya özel olarak beyazlatıcı plaklar hazırlar. İçinde beyazlatıcı jel bulunan bu plakları hasta evde uygular ve diş beyazlatma ücretleri diş beyazlatma işlemi kolayca yapılır.

Hekimin uyguladığı beyazlatmaya ofis tipi beyazlatma denirken, hastanın uyguladığı beyazlatmaya ise ev tipi beyazlatma denmektedir. Bu iki yöntem arasındaki esas fark ilacın içerisindeki beyazlatma ajanının konsantrasyonudur.

Bir dahaki sefere yorum yaptığımda kullanılmak üzere adımı, e-posta adresimi ve web site adresimi bu tarayıcıya kaydet.

Diş beyazlatma fiyatları bu konuda akla ilk gelen sorulardan biri olsa da dilerseniz önce dişler neden sararır ve sararmış dişler nasıl eski beyaz haline getirilebilir ona bakalım.

Diş beyazlığının kaybedilmesinin nedenleri arasında ağızdan alınan ilaçlar da bulunuyor. Bazı pastiller ve ağız suları da benzer etkiler yaratabilir. Özellikle bu ilaçların uzun süre kullanılması durumunda kalıcı diş beyazlatma fiyatları ankara renk değişimlerinin meydana gelebileceğini ekleyelim.

Estetica İstanbul, İstanbul'da uluslararası danışanlara odaklanan eksiksiz bir kozmetik ve plastik cerrahi prosedürleri yelpazesi sunmaktadır.

Uzman diş hekimleri tarafından gerçekleşmesi gereken diş beyazlatma teknikleri yanlış kişiler tarafından uygulandığı takdirde diş yapınıza zarar verebilmekte ve kalıcı hasara neden olmaktadır.

Dişler hassasken soğUnited kingdom ya da sıcak temas diş etlerine zarar verebilir. Bu nedenle beyazlatma işleminin ardından “ılık” olan ürünleri tercih etmenizde yarar olacaktır.

Özellikle hali hazırda hassas diş etlerine sahip olanlar için ekstra dikkat edilmesi gereken bir durumdur. Dişlerde sızlama bir süre sonra kendiliğinden geçer ancak tedbir amaçlı olarak hassasiyet giderici jellerden de destek alınabilir.

Report this wiki page